Az édességekbe miért kell ilyen sok cukrot tenni?
Figyelt kérdés
Persze édesség szóval kell bele cukor, de miért ilyen sok? Egy táblában van kb. 50 gramm is.
Vagy ha ennél jóval kevesebb cukrot raknának bele rossz íze lenne? Mert a cukorra ugyan szükség van, de ha túl sok az elég ártalmas.
2015. dec. 4. 21:30
1/12 anonim válasza:
Ne egyél édességet, ha nem tetszik!
2/12 anonim válasza:
Mert a többi összetevő drágább. Azok arányának növelése megnövelné az árat is. Ahogy a prémium édességek árán látszik is.
3/12 anonim válasza:
próbáld ki kevesebbel, akkor meglátod, hogy miért kell sok. amúgy elsőnél a pont.
4/12 A kérdező kommentje:
Egyébként szeretem az édességet, szeretek enni édességet csak mindig az eszembe van, hogy aztán meg még a végén cukorbeteg leszek ennyi édességtől, tudom hogy nem szabadna ennyit enni, de mégis, van hogy napi két táblát megeszek
2015. dec. 4. 21:51
5/12 A kérdező kommentje:
És ez így olyankor napi minimum 100 gramm cukor, meg még az édességen kívül mással is viszek be cukrot magamba, elég sok
6/12 A kérdező kommentje:
Csak szinte édesség függő vagyok, unalmamban azt zabálok ha van
7/12 anonim válasza:
Attól nem leszel feltétlenül cukorbeteg, hogy sok cukrot eszel. Ez más dolgokon is múlik (itt inkább nem írom le)
8/12 gömbicica válasza:
egyél helyette aszalt, ill. friss gyümölcsöt )
vagy süss magadnak mézzel, almacukorral pl. turós, gyümölcsös sütiket )
9/12 gömbicica válasza:
én a cukrászsüteményeken fortyogok!
némelyik olyan bün édes, hogy már inkább kiköpöm :( tényleg.
pedig szeretem az édességet.
egy mignon, habkup alapjáraton dög édes, de egy szeletes süteménybe, tortákba minek annyi cukor?
jah! meg a sok mütejszin, meg a sok ételfesték :( brrrr:(
10/12 anonim válasza:
Kedves kérdezö és kedves gömbi! Készitsetek MAGATOKNAK!!! olyan édességeket amilyeneket csak akartok. Vszinüleg a vásárolhatok azért olyan édesek mert arra van igény!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!