Mennyi cukrot használtok el egy hónap alatt?
Nagyon keveset. Hónapokig kitart egy kg cukor.
Nem is nagyon használok semmi sem. Csak ha sütök. De az nem olyan gyakori. Ha kávézom (nem szoktam minden nap) akkor abba egy kis kávéskanál. Férjem édesítővel issza a kávét. Talán évente 2x veszek cukrot maximum.
Direkt formában - vagyis hogy én megcukroznék valamit - semennyit. Nincs is itthon cukor.
Ami cukor a szervezetembe jut, az csak a készételek, vagy éttermi ételek összetevőjeként jut be. De ezt is igyekszem minimalizálni. ( Édességet, süteményt pld. nem eszem.)
Kb 0,5-1 kg havonta, attól függ miket főzök, sütök. Kávé, tea, limonádé, gyümileves, sütik, desszertek.
Ilyenkor nyáron a befőzések miatt sokkal több.
kb. 0.5 kg, de lehet sokat mondtam.
4# az a 10 kg ledöbbentett, de ugye azért azt nem fogyasztjátok el egy hónap alatt csak a befőzésre megy el?
Az nem mindegy menyit esztek meg belőle havonta.
Van itthon egy 0,5 kg-os cukor, valamikor januárban vehettük, a zacskó még több, mint félig van.
Teába, limonádéba egyáltalán nem teszek cukrot, süteményeket ritkán sütök. Feldolgozott élelmiszerekben is inkább a cukormenteset keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!