Extra feltételek - munkába vihetö ételek?
A segítségeteket szeretném kérni.
A férjem olyan munkahelyen dolgozik, ahol nincs lehetösége rendesen enni munka közben, és kezet sem tud elötte mosni, pedig nem tiszta munkát végez. Legtöbbször 10-12 órát van ott, de sokszor napokig nem kerül haza (ott alszik).
Ezért feltétlen szükséges valamit ennie, mégpedig a legtöbbször csak pár falatot tud egyszerre és csak olyat, amit nem kell kézzel megfognia.
Eddig különféle szendvicseket készítettem neki, szalvétába csomagolva tudott belöle akárcsak egy-két falatot is enni és a szalvétát fogva nem kellett az ételhez nyúlnia. Idöközben már nem igazán esik jól neki a szendvics - érthetö módon -, viszont valamit kell ennie.
A kenyérfélét unja, de csak zöldség-hús-tojást nem tud enni, kell valami "körítés" (azaz szénhidrát tartalmú valami is) is hozzá.
Meg az is gond, hogy miként lehet megoldani, hogy ne kelljen kézzel hozzáérni a kajához :( !
Egyelöre semmi sem jut az eszembe, ami megfelelne neki.
Mindenféle ötletet elöre is köszönök!
Ez alapján egyszerű elkészíteni, a nyers tészta nyugodtan fagyasztható, és bármilyen tölteléket rakhatsz bele, nem feltétlenül kell ezt amit itt ír. Akár májjal, rántott hússal, főtt tojásos akármikkel szabadon variálhatod.
Itt találsz további ötleteket, esetleg újabb videót, stb. az elkészítéséhez!
Szerintem bármi amit éthordóba bele tudsz pakolni és evőeszközzel megenni. Legjobb lenne, ha műanyag, egyszer használatos evőeszközöket beszereznél, szerintem nem túl drága.
Más kérdés, hogy én az ilyen munkaadót feljelenteném.
Szerintem bármit meg lehet enni evőeszközzel és akkor nem kell hozzányúlni.
Na meg gondolom, hogy a 10-12 óra alatt van pihenő, vagy legalább kimegy pisilni, akkor utána kezet is mos.
És ha ott is alszik, akkor nyilván a szálláshelyen is van lehetőség normálisan étkezni.
"Na meg gondolom, hogy a 10-12 óra alatt van pihenő, vagy legalább kimegy pisilni, akkor utána kezet is mos.
És ha ott is alszik, akkor nyilván a szálláshelyen is van lehetőség normálisan étkezni."
Éppen ez az, hogy se pihenö nincs, se kézmosási lehetöség - (még pisilás után sem).
A szálláson meg nincs semmi, csak egy-egy tábori ágy, se fürdöszoba, se konyha, se lakott település.
Ilyen helyzetben még nem voltam, de például kirándulásra én frissen tartó fóliába csomagolom a szendvicset, és azt csak addig húzom le róla, amíg harapni lehet. Ezen kívül van olyan kézfertőtlenítő folyadék, amivel csak be kell dörzsölni a kezet, meg van az alkoholos, fertőtlenítő kendő is erre az esetre.
Ha semmiképp nem akarsz szendvicset csomagolni, akkor például lehet különféle hasékat, tésztában sütött virslit, húst csomagolni, pizzát, pástétommal töltött bagettet, zsemlét, krumplis pogácsát, vagy lángost, lapcsányt, tócsnit, különbözőképpen ízesítve, egyenként fóliába csomagolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!