Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Másnak is beleszól az anyja a...

Másnak is beleszól az anyja a főzésbe? Megváltozik ez valaha?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok, még a szüleimmel élek, mert nincs elég pénzem elköltözni, tudok főzni, és mindig mindenkinek ízlik, de amikor elkezdek főzni, anyukám folyton beleszól, meg mondogatja, hogy én nem tudok főzni, nagyon zavar, nem kérem ki a tanácsát, már saját receptjeim is vannak. Ő nem nagyon tér el a szüleinél megszokott főzési technikáktól, alig van itthon só, bors, paprika kivételével más fűszerünk.
2010. márc. 20. 13:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Most is bevacsorázott a főztömből, azt mondta, hogy ez túl jó, neki meg nem lenne szabad ennyit ennie, mert diétázik. 50 éves, apámmal rossz a házasságuk. Remélem, egyszer javul a helyzet, addig meg főzök tovább finomakat. Igazából csak azért zavar főzés közben is a megjegyzése, mert ha rossz a hangulatom, akkor elvesztem a fonalat és elszúrom a kaját.
2010. márc. 20. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!