Miért lettek olyan trendik az utóbbi években a gasztroblogok, a kajafotók posztolása, a speciális főzőtanfolyamok, a főzés hobbiként való beállitása?
az internet miatt már kb minden elérhető, nem kell leragadni a paprika tv szintjén. mindenkinek van okostelefonja, amiből még a legegyszerűbb is vállalható képeket készít egy kis effekttel felturbózva. 10 éve azért ez még nem volt így.
nem tudom, mi ezzel a bajod, én kifejezetten örülök, hogy 'menő' lett a minőségi kajálás és az izgalmasabb, érdekesebb ízek, kombinációk és nem kell leragadni a rántott húsnál meg krumplipürénél.
Enni minden (egészséges) embernek kell. Szerintem egy tök jó gondolat azzal foglalkozni, hogy az emberek tudatosabbak, igényesebbek, kreatívebbak legyenek ilyen téren, mert így kellemesebbé és hasznosabbá lehet tenni egy olyan cselekvést, amit mindenki csinál, de esetleg korábban sokaknak nyűg volt, vagy nem voltak megfelelő ismereteik.
Ráadáasul az evés/főzés így közösséget is tud építeni. Összeköti az embereket, közös pontot csinál. Anyukám pont ma vett egy csomag tortillát, amit ő még soha életében nem evett, mert hallotta tőlem, hogy finom, szóval együtt fogunk enchiladát csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!