Hogyan lehet, kell a vaddisznóhúst pácolni a főzés előtt?
Figyelt kérdés
Mivel eddig nem készítettem vaddisznóhúst ezért kérdezem, mert bár a neten sok lehetőséget javasolnak, de nem tudom, melyik a gyorsabb és egyszerűbb. Jelen esetben nemcsak a pörkölt elkészítésére gondolok, mert van csontos része is, amiből majd levest szeretnék főzni.2015. aug. 5. 10:19
1/1 airz válasza:
Én vadász vagyok és sokat pácolok. Léteznek un. marinátorok, amik gyorsan pácolnak. Azonban a legolcsóbb és legpraktikusabb megoldás "Kézi vákuumcsomagoló" pumpával a befőttes üveget levákuumozni, ezzel fél óra alatt átitatódik a páclével a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!