Céges party. Mit főzzünk? Részletek lent.
Közmunkások vagyunk havi 50000-ért dolgozunk és jó haverok lettünk a brigádban. Szeretnénk egy közös valamit és a kaján gondolkodunk...
Marha pörköltet mondanak az emberek mert a csirkét 2-en nem szeretik a halat az aki ingyen tudná hozni az nem szereti. Mindenképpen bográcsban főznénk. A marha pörkölttel nekem van bajom mert 2200 ft kilója és egymagam megeszek 1,5 kilót és nem én vagyok a nagy zabálós a brigádban. :)
Valami olyan ötlet kéne amire mindenki rábólint mégsem drága. Fejenként 1000-1500 ft-ból kijöjjünk 7-en!
2 napos lesz. És piálós. Minden ötletet szívesen veszek.
Nem rossz ötlet felvetem az ötletet. Jó kis kolbásszal szalonnával egy kevés marhával...
Nem is rosz ötlet! Kicsit átgondolhattam volna én is.
20l bográcsba 3 kiló hús krumplival már több laktatóbb.
És akkor 1000-ből ki tudunk jönni! Köszi :D
Családos öregember vagy?
Mert a kollégáim azok -_- Én vagyok a leg fiatalabb 26.
Majd kérdezgetem őket. Mindenki jól akarja érezni magát de csak a pénztárca erejéig. :)
Komám, ha te megeszel egyszerre másfél kiló marhát, akkor én egy dombon ülő vadászkutya vagyok, és úgy csinálok, hogy vau-vau! :)
Jó, az igaz, hogy a marhapöri így töményen a marhahús nem olcsó mulatság, de az is igaz, hogy 1000-1500 ft/adag-ból brutál izmos kaját össze lehet dobni.
Csak egy ötlet: Egy jó gazdag babgulyás.
1000 ft/ adagból annyit lehet csinálni, hogy 2-szer is ehet belőle mindenki. És azért az nem egy ratyi kaja.
Ja, most olvasom, hogy 2 napos lesz.
Akkor hogy kell érteni? Ez az összeg 2 napra kell? Mert az úgy viszont elég szűkös.
Egy ültőben megeszek 1 kg kenyeret 200g margarinnal és egy kiló rúd párizsival. Számolj utána. Kb 45 perc e közben 1,5liter vizet iszok meg. 30l bogrács halászlét a bátyámmal kettesben 12:00- 18:00-ig megesszük 2kg tésztával. :D
10l alatt nem főzünk mert nem elég kettönknek. :D
Nem vagyok kövér 130kg és 201cm magas. Negyed kiló zsír fél kiló kenyérrel vacsorára elegendő! Nem viccelek de ezért az energia mennyiségért azért teljesítek is!
Ha személyesen látod csak akkor hiszed el!
Más kategória!!!
Kenyér, zsír, leves, parizer (állomány javított ipari szalonna)
bohóckodás a marhahúshoz képest!!!
Nem lehet összehasonlítani.
Jó, össze lehet, de a marha kisujjal lenyomja ezeket.
Amúgy elhiszem, meg lehet enni másfél kiló marhát.
Van, aki 2 kilót is képes.
Általában profi verseny evők! :) Úgyhogy ne becsüld alá!
Egy fél kilós steak úgy helyrerakna, hogy csak pihegnél. :)
Na mindegy, a lényeg, hogy ha ez az 1500 ft-os keret 2 napi kaját kell hogy fedezzen, (ráadásul ilyen kapacitás mellé) akkor tényleg valami kevés húsos, paprikás krumplis stb jellegűben kell gondolkozni.
Vagy ahogy mondtam, egy jó tartalmas leves.
Majd küldök privátban egy anyaghányadot, valahol van egy babgulyásos leírás, és azt be tudod szorozni, és tudsz árat kalkulálni.
Egy ismerősöm nem hitt nekem! :D
Bírka pörköltet csináltak és végig akartak szivatni hogy nem tudtam megenni de ráfáztak!
4-en voltunk. 70-kg alatt 4 haverom a felesége és az apja.
Bírka pörkölt volt kis bográcsvan 10literes!
Kevés szaft sok hús tarhonya kenyér.
Megettek 2-an fejenként 1,5 tányér birkapörit én a többit a bográcsból több mint 1 kiló kenyér fogyott 2 l sörrel 2 dinnye 1l bór, 720ml savanyúság 3l tarhonya és fél kiló tészta! Utána vallotta be hogy gúnyolódni és nevetni akart hogy nem bírom megenni :D 3 lyukkal kijjebb kellett nyissam a katonai szíjam. 12cm-nőtt a hasam :D
Ezt tényleg ha a saját szemeddel látod hiszed csak el!
Nade társaságban természetesen vissza fogom magamat és nem eszek ki egy falut a vagyonából :D Egy kollégám azt mondta 2 hétig eszik azt ketten amit én együltőben megeszek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!