Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Céges party. Mit főzzünk?...

Céges party. Mit főzzünk? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Közmunkások vagyunk havi 50000-ért dolgozunk és jó haverok lettünk a brigádban. Szeretnénk egy közös valamit és a kaján gondolkodunk...

Marha pörköltet mondanak az emberek mert a csirkét 2-en nem szeretik a halat az aki ingyen tudná hozni az nem szereti. Mindenképpen bográcsban főznénk. A marha pörkölttel nekem van bajom mert 2200 ft kilója és egymagam megeszek 1,5 kilót és nem én vagyok a nagy zabálós a brigádban. :)

Valami olyan ötlet kéne amire mindenki rábólint mégsem drága. Fejenként 1000-1500 ft-ból kijöjjünk 7-en!

2 napos lesz. És piálós. Minden ötletet szívesen veszek.

2015. szept. 16. 16:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
babgulyást!
2015. szept. 16. 19:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Kolbászos paprikás krumplit vagy chilis babot tudtok összehozni, esetleg székelykáposzta. Neked pedig kérdező vissza kell magad fognod. Megeszel mondjuk 2 tányér kaját és ennyi. Előtte egyél mást is. Amúgy ha 50 ezret keresel, nem tudom elképzelni, hogy tudsz ennyit zabálni, gondolom nagyon sok pénz megy el nálad kajára.

Mellesleg ha még 1500-at is adtok bele, a 10500 Ft-os büdzséből nem szaladtok kajaügyben messzire, főleg 2 napra.

2015. szept. 17. 11:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Meg most az egy dolog, hogy mennyit tudsz megenni, gratula, de muszáj is annyit betolni?
2015. szept. 17. 13:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Én úgy indítanék, hogy ki mit tud hozni INGYEN! És utána gondolkodnék a recepten. Mert hátha termel valaki otthon mondjuk krumplit, káposztátvagy gyökérzöldségeket, vagy hátha van valakinek otthon tyúk, tojás, nyúl, akármi.

Aztán ha megvan a KÖZÖS alapanyag, akkor találnám ki, hogy mit is főzzünk.

2015. szept. 17. 15:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Meg lett szavazva! Végül halászlé lesz. Ingyen... :) Csak pirospaprikát és sót kell venni sörrel.
2015. szept. 17. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!