Vajon miért barnult és büdösödött meg a tök főzés közben?
Figyelt kérdés
Vettem ma a piacon gyalult tököt. Ahogy szoktam besóztam, eceteztem hagytam kicsit állni majd elkezdtem főzni. Ahogy főtt egyre jobban barnult, mint ahogy az alma szokott reszeléskor, majd erjedt szaga lett. Le is zártam, nem főztem végül meg, elmaradt a főzelék. :/
Érdekes hogy ami pár szál a tálba maradt amibe sóztam az ugyan olyan fehér mint frissen, pedig ott áll dél óta.
Mi történhetett?
2015. aug. 5. 17:53
1/2 anonim válasza:
minek kellett rá az ecet? attól lett ilyen
2/2 anonim válasza:
Egy kevés ecetet lehet bele tenni, de a főzés közben, hogy szálas maradjon, ne főjön péppé.
Az ecet mást-pl a lilakáposztát- éppen, hogy világosítja, Szóval nem értem én sem mi történhetett.
a gyümölcsöket is citromlével locsoljuk meg, hogy ne barnuljanak idő előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!