Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti mennyi ketchupöt esztek?

Ti mennyi ketchupöt esztek?

Figyelt kérdés

2015. szept. 27. 19:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom honnan vetted azt, hogy én eszek ketchupot. Ez a gond. Azt írtam, mindenki azt hiszi egészségesen él, csak mert nem eszik kecsapot. És te kezdtél belelátni ebbe nem létező dolgokat, ezért gondoltam, hogy problémád van az olvasással. Megértetted?
2015. szept. 27. 22:41
 22/30 anonim ***** válasza:
45%
Neked a helyesírással és a fogalmazással van problémád. A fejedbe senki sem lát bele hogy épp mit gondolsz. Nem vagyok jós.
2015. szept. 28. 11:20
 23/30 anonim ***** válasza:
81%

Viszonylag keveset, egy éve van a hűtőmben egy felbontott Félix "pokol tüze", és egy Heinz normál, kb. félig. Szeretem a ketchupot. Anno kaptam receptet, ki is próbáltam, elraktam vagy egy liter házi ketchup-öt, tartósítószer, cukor, meg minden közellenség nélkül, de az íze meg sem közelítette az igazit, szerintem még mindig megvan a nagyobbik fele.

Én az ízek miatt szeretek enni :)

2015. szept. 28. 11:21
 24/30 anonim ***** válasza:
52%
Kb. Èvi 2 kanállal sültkrumpli mellé. Nem igazàn szeretem.
2015. szept. 28. 11:32
 25/30 anonim ***** válasza:
22%
A pontozási módotok kiszámíthatatlan és nevetséges.
2015. szept. 28. 11:43
 26/30 anonim ***** válasza:
34%

Jezusom, olvasom a valaszokat

A valaszok hol nyilvanultak olyannak, hogy le kellett ponztozni?!

Assa mar el magat aki ezt csinalja :D

2015. szept. 28. 14:09
 27/30 anonim ***** válasza:
40%

Válaszoltam már, méghozzá azt, hogy nem eszek kecsapot, mert nem szeretem.

Nem tudom miért kell belelátni olyan dolgokat, amiket senki nem említett. Konkrétan a 14-es válasz előtt senki sem írta, hogy azért nem eszik kecsapot, mert egészségtelen.

Én nem étkezem kifejezetten egészségesen, mégsem eszek kecsapot. Azért ba**meg, mert NEM SZERETEM. A többiek is ha indokolták a válaszukat, akkor ez volt az indok. Biztos nagyon nehéz lehet felfogni.

Majonézt pl. nagyon szeretem... Bár nem eszem belőle túl sokat.

Másrészt meg ha már a paradicsomnál tartunk, szerinted csak boltban lehet paradicsomot venni? Mert akkor el kell keserítselek, de nem csak boltban lehet.

2015. szept. 28. 15:42
 28/30 anonim ***** válasza:
52%
Semennyit.
2015. szept. 28. 19:23
 29/30 anonim ***** válasza:
31%
Hehe. Befejeztem. Nincs kedvem hozzátok. Már értem, miért mentem el innen fél évre.
2015. szept. 28. 22:08
 30/30 anonim ***** válasza:
Sok értelme volt annak, hogy leírd ezt a tartalmilag üres mondatot.
2015. szept. 28. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!