Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti mennyi ketchupöt esztek?

Ti mennyi ketchupöt esztek?

Figyelt kérdés

2015. szept. 27. 19:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
69%

En sokat, nagyon szeretem

De most miert kellett lepontozni a tobbieket ?! O.o

2015. szept. 27. 21:08
 12/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

A kérdés apropója az volt, hogy ma ettem melegszendvicset vacsorára, és néztem, hogy már megint elfogyott egy 500 g-s ketchup. Kiakadtam, hogy hogy írhatják rá, hogy Family Package, pedig csak fél kiló. :D Tehát ja, én is sok ketchupöt eszek (szinte mindenhez).

A kedvenceim amúgy a Felix és a Chumak, de a Globus sem rossz. :)

2015. szept. 27. 21:13
 13/30 anonim ***** válasza:
42%

Nem eszem sokat, de van egy-ket etel, amit elkepzelni sem tudok ketchup nelkul.

Sultkrumpli, hot dog, nuggets, bolognai spagetti, milanoi spagetti, halrufacskak/rantott hal, melegszendvics. :)

2015. szept. 27. 21:36
 14/30 anonim ***** válasza:
10%
Sírok a kommentelőkön. Mindenki mennyire hiszi magáról, hogy milyen egészségesen él, mert nem eszik kecsapot. Süt rólatok ez.
2015. szept. 27. 21:37
 15/30 anonim ***** válasza:
51%
Itt minek lepontozni? Van, aki szereti, van aki nem. Sok idióta.
2015. szept. 27. 21:39
 16/30 anonim ***** válasza:
75%

"Sírok a kommentelőkön. Mindenki mennyire hiszi magáról, hogy milyen egészségesen él, mert nem eszik kecsapot. Süt rólatok ez."

Szóval te vagy a minden lében vadmarha lepontozó vagyok ürge.

Süt rólam hogy egészségesen próbálok élni. Kicsit fentebb írta valaki hgoy a sima paradicsom a nyerő, neki volt igaza, mégis ő kapta a 0%ot. Mert mi is van egy flakon ketchupban? Rengeteg féle tartósítószer, ízfokozó, cukor és ecetsav. És még sorolhatnám. Csak olvasd el a hátoldalát. De ugyanez igaz a mustárra vagy akár a majonézre is, de még egy kiló kenyérre.

Én kenyeret se eszem, csak nagyon ritkán. És lásd élek és nicnsenek emésztési és cukorgondjaim.

Szóval nem a reklámokat kéne követni, mert ha még nem tudnád egy nagy parasztvakítás az egész, biztos nagyon finom édes íze van annak a piros paradicsomhoz semmi köze anyagnak. De mindenesetre én hanyagolom.

2015. szept. 27. 21:58
 17/30 anonim ***** válasza:
11%
Utolsó, te valamit nagyon eltévesztettél. Úristen. Olvasással komoly problémáid lehetnek. Amúgy azt se tudom honnan vetted, hogy én pontozok le mindenkit, de hidd nyugodtan. Igazi paradicsom... A bolti paradicsom nem igazi, el kell keserítsek mindenkit. Sőt, ami a boltban van, azok közül semmi sem igazi. Hagyok időt feldolgozni ezt.
2015. szept. 27. 22:01
 18/30 anonim ***** válasza:
61%
évente 1 kis tubus elfogy
2015. szept. 27. 22:06
 19/30 anonim ***** válasza:
49%
Tudok olvasni, mi a gond.
2015. szept. 27. 22:11
 20/30 anonim ***** válasza:
50%
Nekem egy 500 grammos 5 évig elég lenne.
2015. szept. 27. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!