Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit esztek reggelire?

Mit esztek reggelire?

Figyelt kérdés

unom már a kenyeret,de a müzli nem laktat (mire beérek melóba,megint éhes leszek)

szóval,azt szeretém kérdezni,ti mit és mennyit esztek reggel?

2015. aug. 8. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Műzlit.

Van hogy előző este sütök magamnak rántottát 2-3 tojásból. Ha késő este jut eszembe akkor reggel korábban kelek és megsütöm.

Meg lecsót szoktam főzni, egy általam készített adag 3 reggelire is elég, de talán 4-re is mikor hogy van kedvem :D

2015. aug. 8. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Rántotta 2 tojásbòl és 150 g cottage cheese+125 g àfonya.
2015. aug. 8. 14:40
 3/7 anonim válasza:
72%
turo tejföl sajt párizsi(bármilyen felvágott a változatosság kedvéért)..Ezeket reggel 8 kor..és van h az ebédet be se tudom tolni nincs étvágyam
2015. aug. 8. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Zabpelyhet, 100-120 grammot.
2015. aug. 8. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:

-Zabpehely fahéjasan/kakaósan/vaníliásan/túróval/friss gyümivel/aszalt gyümivel

-Zabpkorpa+natúr joghurt+gyümi

-melegszendvics: tk zsemle/graham zsemle + csirke/pulyka felvágott + mozzarella/trappista sajt + paradicsom

-rántotta sajttal,sonkával/cukkinivel

-2-3-4 db füstli virsli + ha kell neked hozzá toast kenyér

-egy bögre kakaó + valamilyen keksz/kifli

-néha péksütik is beleférnek szerintem

-1 cs Jó reggelt! keksz + 1 db gyümi + tea

-csinálhatsz magadnak különböző reggeli muffinokat,2-3 db eléggé laktat

Hirtelen ennyi jutott eszembe,de majd még ha van ötletem,írok. Remélem tudtam segíteni.:)

2015. aug. 8. 16:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Általában változó, a müzli titka amúgy az, hogy inni kell rá, mert azzal is megszívja magát, úgy kibírsz egy délelőttöt is simán. Ezeket szoktam, ha egyedül vagyok itthon:

- egy natúr joghurt+müzli (rendes, nem ilyen Nestlé szarok), esetleg kis fahéj és gyümölcs hozzá, nagy bögre víz vagy tea, akár két bögre is

- rántotta 2-3 tojásból kevés hagymával, fűszerekkel, egy nagy vagy két kisebb szelet teljes kiőrlésű kenyér

- egy pár juhbeles virsli, egy szelet kenyér, mustár, paprika vagy paradicsom

- zabkása gyümölccsel

- szendvics: mindig teljes kiőrlésű kenyér, felvágott, mustár vagy ketchup vagy egyéb szósz, sok zöldség, de van, hogy sütök bele egy tükörtojást is

- ritkán tejbegríz

Magamtól általában ezek, illetve elég sokszor sütök péksütiket, kakaós vagy fahéjas csigát, ha ilyesmi van, akkor tejeskávét szoktam főzni hozzá.

Én mondjuk könnyen kibírom ezekkel 10-ig, akkor szoktam újra enni. :)

2015. aug. 8. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:
egy narancslé maximum, nem igazán vagyok reggel éhes
2015. aug. 8. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!