Mit esztek reggelire?
unom már a kenyeret,de a müzli nem laktat (mire beérek melóba,megint éhes leszek)
szóval,azt szeretém kérdezni,ti mit és mennyit esztek reggel?
Műzlit.
Van hogy előző este sütök magamnak rántottát 2-3 tojásból. Ha késő este jut eszembe akkor reggel korábban kelek és megsütöm.
Meg lecsót szoktam főzni, egy általam készített adag 3 reggelire is elég, de talán 4-re is mikor hogy van kedvem :D
-Zabpehely fahéjasan/kakaósan/vaníliásan/túróval/friss gyümivel/aszalt gyümivel
-Zabpkorpa+natúr joghurt+gyümi
-melegszendvics: tk zsemle/graham zsemle + csirke/pulyka felvágott + mozzarella/trappista sajt + paradicsom
-rántotta sajttal,sonkával/cukkinivel
-2-3-4 db füstli virsli + ha kell neked hozzá toast kenyér
-egy bögre kakaó + valamilyen keksz/kifli
-néha péksütik is beleférnek szerintem
-1 cs Jó reggelt! keksz + 1 db gyümi + tea
-csinálhatsz magadnak különböző reggeli muffinokat,2-3 db eléggé laktat
Hirtelen ennyi jutott eszembe,de majd még ha van ötletem,írok. Remélem tudtam segíteni.:)
Általában változó, a müzli titka amúgy az, hogy inni kell rá, mert azzal is megszívja magát, úgy kibírsz egy délelőttöt is simán. Ezeket szoktam, ha egyedül vagyok itthon:
- egy natúr joghurt+müzli (rendes, nem ilyen Nestlé szarok), esetleg kis fahéj és gyümölcs hozzá, nagy bögre víz vagy tea, akár két bögre is
- rántotta 2-3 tojásból kevés hagymával, fűszerekkel, egy nagy vagy két kisebb szelet teljes kiőrlésű kenyér
- egy pár juhbeles virsli, egy szelet kenyér, mustár, paprika vagy paradicsom
- zabkása gyümölccsel
- szendvics: mindig teljes kiőrlésű kenyér, felvágott, mustár vagy ketchup vagy egyéb szósz, sok zöldség, de van, hogy sütök bele egy tükörtojást is
- ritkán tejbegríz
Magamtól általában ezek, illetve elég sokszor sütök péksütiket, kakaós vagy fahéjas csigát, ha ilyesmi van, akkor tejeskávét szoktam főzni hozzá.
Én mondjuk könnyen kibírom ezekkel 10-ig, akkor szoktam újra enni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!