Lisztérzékenyek, miket esztek reggelire és vacsorára?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék annyi kenyeret enni, mint eddig (mostanság szültem, és fogyni szeretnék), de ötletem sincs, hogy akkor mit egyek.2010. márc. 4. 21:49
1/3 anonim válasza:
Én nem vagyok lisztérzékeny, de már hónapok óta nem eszek kenyeret és teljesen megvagyok nélküle. :)
Reggelire ehetsz főtt vagy tükörtojást, zabkását vagy müzlit tejjel. Vacsorára esetleg salátát, felvágottat sajttal, kenyér nélkül, ilyesmiket.. :)
2/3 anonim válasza:
nézz utána a 90 napos diéta receptajánlatainak.( itt a négynapos ciklusból csak egyben lehet kenyeret enni, úgyhogy találsz ötletet bőven..)csak ötlet: virsli, főtt tojás, sajt, kefír,sonka,zöldséges rizs,sült káposzta, héjáan főtt krumpli, tepsis krumpi..húúú sokat tudnék írni.
3/3 anonim válasza:
zabkása, köleskása, hajdina kása... Ezekből lehet gabona fasírtot is készíteni, nagyon finomak zöldségekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!