Lisztérzékenyek! A gluténmentes palacsintába mit tegyek, hogy ne törjön a tésztája?
Figyelt kérdés
Amikor kisült még melegen össze lehet tekerni,de ha kihűlt,már nagyon törik.Ti hogyan csináljátok?2011. márc. 3. 08:38
1/3 anonim válasza:
1 db tojás, 10 dkg rizsliszt, +Femini liszt sűrűség szerint, csipet só pici olaj tej. Ez nem nagy adag de nekem elég.
2/3 anonim válasza:
Nekünk a Schar liszt vált be. Tescóba olyan 1200 ft/kg -ért lehet venni. Drága, de ez a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!