Vannak itt egri lisztérzékenyek?
Figyelt kérdés
Egerben lakom és kiderült,hogy lisztérzékeny vagyok..olyan jól jönne valaki,akinek van tapasztalata,hogy mit hol érdemes megvenni,milyen találkozók vannak..stb..nagyon el vagyok keseredve..2011. máj. 7. 02:30
1/2 anonim válasza:
Hát szerintem Egerben nem jelenthet gondot lisztérzékeny kajákat beszerezni. Mondjuk az igaz hogy azok nem valami finomak inkább több olyat próbálj enni amit amúgy is ehetnél.
2/2 A kérdező kommentje:
nem az a baj h gondot okoz a beszerzés,hanem hogy honnan érdemes venni és milyet...meg kellene egy kis bíztatás,hogy nem olyan rossz ez,mint amilyennek elsőre tűnik..
2011. máj. 7. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!