Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan étel, aminek néha...

Van olyan étel, aminek néha rátok jön az ehetnékje? Mennyit esztek olyankor belöle és milyen gyakori ez?

Figyelt kérdés
Én a tejföllel vagyok így, szinte naponta eszek belöle. Minden normális hozzászólást felpontozok. :)
2015. aug. 22. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az édességgel vagyok így esetleg a nasival. pl sós mogyi :D De nincs súlyproblémám szóval engedek a kísértésnek. :D
2015. aug. 22. 17:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a majonez ilyen.
2015. aug. 22. 17:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Van, de változó, hogy mi... általában inkább olyanom van, hogy nagyon megkívánok 1-1 főételt, és semmi máshoz az égvilágon nincs kedvem. Ez csak akkor ciki, ha már bezártak a boltok, és nincs itthon megfelelő hozzávaló :D
2015. aug. 22. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a savanyú uborkával, vagy a káposztával van így. :DD
2015. aug. 22. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajt-szinte minden nap (általában sima trappista).

Na meg az édességet is állandóan kívánom...:/

2015. aug. 25. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A sajttortával jártam így legutóbb. De mindig más. Állandó nincs, mint Neked a tejföl.
2015. aug. 26. 08:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Tökmag. 30-40, naponta többször.
2017. aug. 5. 10:18
 8/8 anonim ***** válasza:

A tökmag vagy más olajos magvak nekem is.

De amúgy a kenyér is ilyen. Nem eszem naponta, igyekszem leszokni róla, mert hizlal, mint a fene, de néha úgy rám jön az ehetnék, hogy magába eszem, csak kenyeret.

2017. aug. 5. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!