450 kalória reggelire nem túl sok?
szerintem nem, ha azt nézed, hogy az ebéd kb. 7-8-900 kalória lesz, (attól függ mit eszel persze), aztán még vacsi is 400 kalória kb.
Így összesen 1750 kaloria kb egy napra. Ha azt nézed ennyit minimum be ekll vinned a szervezetedbe, tehát nem sok.
De ha napközben csipegetsz édességet, úgy több lesz, de az se baj. Normális ez a 450 szerintem. Nekem is így kellene mert mostanság 1 kifli, 1 kefir..vagy pár gyümölcs a reggelim...
Nem tudhatjuk, hány kcal a kalóriaigényed s azt hogyan viszed be.
2000 kcal is OK lehet reggelire, ha valaki főleg akkor eszik vagy pl. aznap lefut 100 km-t... S akkor is fontos, hogy mennyit eszik még aznap...
Nekem a reggelim 0 kcal, az ebédem 1000-1500 kcal, a vacsorám párszáz kcal, teljesen OK, fogyáskor is, csak mozogjak mellé egy kicsit. S én egy nem izmos, alacsony nő vagyok...
A párom 65 kilós és 1200 kcal reggelit igényel, különben összeesne ebédig (előtte lenyomja a 8 óra könnyű fizikai munkáját és 16 km biciklizést). Hogy fogy vagy hízik, az leginkább az ebédje és vacsorája méretén múlik, normál mozgásmennyiség mellett.
A reggeli kcal mennyisége annyira nem mond önmagában semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!