1/7 anonim válasza:
Szerintem püré amikor valami megfelelő állagú dolgot összetörsz vagy turmixolsz, a pép viszont valami hígabb dolog gabonafélével besűrítve.
2/7 A kérdező kommentje:
Állítólag pont fordítva, a püré a krémesebb, folyékonyabb, és a pép a darabokat. Csak megerősítést szerettem volna, hogy valóban így van-e.
2015. szept. 11. 19:05
3/7 anonim válasza:
minden püré pép, de nem minden pép püré. Püré a magas keményítőtartalmú növényi rész összezúzva (krumpli, répa, alma, manióka, stb.). Pép minden aprószemes , vagy őrölt, masszaszerű vizes emulzió, nemcsak szerves, hanem a szervetlen is. (pl. mészpép, cementpép)
4/7 anonim válasza:
Első vagyok. Nem úgy gondoltam hogy a pép hígabb, hanem hogy pl tejből van, mint a tejbegríz vagy a kásák.
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a választ! :)
2015. szept. 14. 08:36
6/7 anonim válasza:
A püré az darab-és csomómentes,a pépben lehet darab,vagy csomó.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. okt. 9. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!