Mi a különbség a paradicsom püré és a lé között?
Figyelt kérdés
Hogyan kell elkészíteni őket?2013. szept. 29. 01:31
1/5 anonim válasza:
A paradicsom püré egyértelműen a meghámozott és ledarált paradicsom.
A lé meg talán ugyanez, csak még átszűrik, hogy felfogják a nagyobb rostokat, magokat.
Legalábbis gondolom én. :D
2/5 anonim válasza:
Egyformán kell elkészíteni. Csak a lét rövid ideig főzöd, a pürét addig, amíg be nem sűrűsödik.
3/5 anonim válasza:
Az elsö nem sokat ért a dologhoz, és butaságokat ír.
A paradicsomlé lehet nyers, ebben az esetben az összetört, kimagozott, lehéjazott paradicsom símára keverve.
Ha eltettröl van szó, akkor a ledarált paradicsom röviden felfözve, hogy még folyékony maradjon.
A paradicsompüré ugyanaz, mint a fözött lé, csak tovább fözve, amig sürü, lekvár állagú lesz.
4/5 anonim válasza:
A püré koncentrátum, rá van írva milyen sűrűségű.
a bolti paradicsomlé, ivólé.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. szept. 29. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!