Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a különbség a paradicsom...

Mi a különbség a paradicsom püré és a lé között?

Figyelt kérdés
Hogyan kell elkészíteni őket?

2013. szept. 29. 01:31
 1/5 anonim ***** válasza:

A paradicsom püré egyértelműen a meghámozott és ledarált paradicsom.

A lé meg talán ugyanez, csak még átszűrik, hogy felfogják a nagyobb rostokat, magokat.

Legalábbis gondolom én. :D

2013. szept. 29. 03:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyformán kell elkészíteni. Csak a lét rövid ideig főzöd, a pürét addig, amíg be nem sűrűsödik.
2013. szept. 29. 07:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Az elsö nem sokat ért a dologhoz, és butaságokat ír.


A paradicsomlé lehet nyers, ebben az esetben az összetört, kimagozott, lehéjazott paradicsom símára keverve.

Ha eltettröl van szó, akkor a ledarált paradicsom röviden felfözve, hogy még folyékony maradjon.

A paradicsompüré ugyanaz, mint a fözött lé, csak tovább fözve, amig sürü, lekvár állagú lesz.

2013. szept. 29. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

A püré koncentrátum, rá van írva milyen sűrűségű.

a bolti paradicsomlé, ivólé.

2013. szept. 29. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. szept. 29. 14:09

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!