Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ez sok egy napra?

Ez sok egy napra?

Figyelt kérdés

R:egy pirítós,margarinnal,kis sonkaszalámival,kis sajttal

E:fél tányér zöldségleves,1 szelet kenyér,kis paprikásszalámi,maragarin,2 kis pálcikás jégkrém

V:2 fürt szőlő

2015. szept. 1. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:
nem sok, csak rossz. kenyér: sok szénhidrát margarin: telítetlen zsírsavak, sok felesleges kalória. jégkrém:felesleges cukor
2015. szept. 1. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesn rossz. Sok gyorsan felszìvódò szènhidràt, telített zsírok, mestersèges cukrok. Nem az a cèl hogy keveset egyel, hanem hogy minőségi, szervezet számàra hasznos tàpanyagot vigyèl be.
2015. szept. 1. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Te is tudod, hogy kevés, és rossz is, szerintem...

Az egész napi táplálékodból a tál leves ért valamit, meg a szőlő kb.

A margarint felejtsd el, ne tömd magad transzzsírokkal. Ebédre egyél inkább valami táplálót, ne kenyeret és 2 jégkrémet!! Ez puszta cukor/szénhidrát, semmi hasznos a szervezeted számára.

A szőlő jó, vitaminban dús, de megint ott tartunk, hogy cukortartalma az van, de semmi fehéjre kb.

Gyakorlatilag megettél egy nap adag cukrot/kalóriát úgy, hogy semmi nem maradt meg belőle, mert a fehérjetartalom a 0 felé tendál.

2015. szept. 1. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Inkább rossz.

Kenyérből érdemes többnyire rozsosat enni, persze mellette nyugodtan fogyasztható néhanapján fehér, vagy épp félbarna kenyér.

A margarint felejtsd el. Drága dolog a normális vaj, de a szíved később hálás lesz érte (én már csak tudom).

A felvágott és a sajt rendben van. Esetleg ha szereted a zöldségeket, érdemes mellé kis paprikát, uborkát, vagy paradicsomot enni.

A zöldségleves jó dolog, mehetett volna 1 tányérral is a szendvics helyett. Illetve ami fontos, hogy legyen főétel. Ugyan én sem mindig jutok el odáig, de érdemes ragaszkodni hozzá, ha lehet. Még akkor is, ha egy jó sertéspörköltről van szó. Az édesség meg önmagában nem baj, de érdemes vele óvatosan bánni. Értem ez alatt, hogy például elosztva nyammogod el a két fagyit -egyet délben, egyet délután-.

A vacsora sem vészes, pláne ha rendes szőlőről van szó.

Illetve egy tipp: Próbálj naponta ötször étkezni. A több kicsi jobb, mint a kevés sok. Én ezekhez tartom magam, nem mondtam le semmiről, de mégis jobban érzem magam emésztésileg.

2015. szept. 1. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!