Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ez eleg egy napra?

Ez eleg egy napra?

Figyelt kérdés

Reggeli: fel magvas zsemle (rajta nutella)

Ebed: fel merokanal zoldbab leves(leginkabb csak le), kis szelet(kb.negyed tenyernyi) ananaszos csirkemell, 3 krokettel

Vacsora: 1 turoval toltott zsemle

16/l

167cm/53-54 kg

2015. máj. 3. 14:35
 1/7 A kérdező kommentje:
Tegnap sok zöldséget es gyumolcsot ettem, ezert ma lazitosabb nap van.
2015. máj. 3. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
amennyiben éhen akarsz halni, igen.
2015. máj. 3. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Negyed tenyérnyi csirke az egy falat... Koporsót legalább könnyű lesz vinni...
2015. máj. 3. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy étkezésre kevés lenne nekem, de elég agyament, hogy valaki fél merőkanál levest eszik. Ha finom a leves, nekem nem szokott sikerülni 70 dekán belül enni belőle, bármennyire is igyekszem.

Ha tegnap zöldség és gyümölcs volt csak,én meghúztam volna a fehérjét, a csudának kell folyton szénhidrátot enni... Oké, a nutellában akadt zsír (bár nemírtad, vékonyan kented vagy ahogy jó vastagon, mert a nutella finom. de az ebéd evésfóbiás mennyiségei után valószínűleg az is kevés volt), a csirkében meg fehérje, a túróban is, de nem lehetett valami sok.

Brutálisan kevés és nem jó összetételű.

2015. máj. 3. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Negyed tenyérni csirke az szerintem is egy falat. (Igaz, nekem nagy falat. )

Hova akarsz még fogyni?:S

Én 150 cm-vel több vagyok, mint te.

És nemcsak 3szor eszek egy nap.

Holnap pl.: itthon egy szendvics, be a suliba, 2 szendvics elfogy, haza, akkor egy főtt étkezés és még később is egyszer.

Ha meg pirinyo (nagyon kicsi, incuri-pincuri) lenne a zsemle, lehet kettő kellene. :S

Nem tudom, mi az a krokett, de utána nézek...Nem látszik túl nagynak. Szóval lehet, ebből 6 kellene.

És csak akkor elég, hogy ha alapból nem vagy az a nagy étkű és megelégszel egy madáradag féle kajával.

2015. máj. 3. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
A meztelen túlélők mit nem adnának egy ilyen "menüért" :)
2015. máj. 4. 16:33
 7/7 Rapi03123 válasza:
Figyelj attól függ milyen életmódot élsz! Ha sportolsz akkor nyilván kevés, valamint egészségtelen. Nem lesz indiszkrét, így nem kérdem meg az anyagiakat. Viszont ha megengedheted magadnak akkor ügyelj az ideális fehérje, rost és szén-hidrát bevitelre. Amennyiben érdekelne, hogy az hogy is néz ki, írj!
2015. máj. 8. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!