Ez eleg egy napra?
Reggeli: fel magvas zsemle (rajta nutella)
Ebed: fel merokanal zoldbab leves(leginkabb csak le), kis szelet(kb.negyed tenyernyi) ananaszos csirkemell, 3 krokettel
Vacsora: 1 turoval toltott zsemle
16/l
167cm/53-54 kg
Egy étkezésre kevés lenne nekem, de elég agyament, hogy valaki fél merőkanál levest eszik. Ha finom a leves, nekem nem szokott sikerülni 70 dekán belül enni belőle, bármennyire is igyekszem.
Ha tegnap zöldség és gyümölcs volt csak,én meghúztam volna a fehérjét, a csudának kell folyton szénhidrátot enni... Oké, a nutellában akadt zsír (bár nemírtad, vékonyan kented vagy ahogy jó vastagon, mert a nutella finom. de az ebéd evésfóbiás mennyiségei után valószínűleg az is kevés volt), a csirkében meg fehérje, a túróban is, de nem lehetett valami sok.
Brutálisan kevés és nem jó összetételű.
Negyed tenyérni csirke az szerintem is egy falat. (Igaz, nekem nagy falat. )
Hova akarsz még fogyni?:S
Én 150 cm-vel több vagyok, mint te.
És nemcsak 3szor eszek egy nap.
Holnap pl.: itthon egy szendvics, be a suliba, 2 szendvics elfogy, haza, akkor egy főtt étkezés és még később is egyszer.
Ha meg pirinyo (nagyon kicsi, incuri-pincuri) lenne a zsemle, lehet kettő kellene. :S
Nem tudom, mi az a krokett, de utána nézek...Nem látszik túl nagynak. Szóval lehet, ebből 6 kellene.
És csak akkor elég, hogy ha alapból nem vagy az a nagy étkű és megelégszel egy madáradag féle kajával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!