Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Négy embernek két napra elég...

Négy embernek két napra elég 25l sör?

Figyelt kérdés
Haverokkal tervezzük hogy kimegyünk egy hétvégére falura egy nyugis helyre.Szerintetek elég lesz 4 embernek 25 liter sör?

2013. aug. 2. 09:02
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Van 3 olyan haverom, akikkel kevés lenne. Van 3 olyan is, akikkel meg a fele is elég :)
2013. aug. 2. 09:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az fejenként napi 3 liter. Napi 6 sör, az okés szerintem.
2013. aug. 2. 09:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Sok.
2013. aug. 2. 09:31
 4/10 anonim ***** válasza:
47%

Hát attól függ. Most egy 3%-os vacakról beszélünk, vagy egy 5-7%-ról?

De egyébként attól is függ, hogy mit csináltok.

Ha csak ültök pl. a kertben, akkor egy nap alatt az a fejenként 6 darab hamar lecsúszik.

Mondjuk délelőtt megisztok kettőt, majd ebéd után, aztán délután, és utána?

Inkább vigyetek többet legfeljebb megmarad, míg ha elfogy akkor egy faluban hétvégén főleg este nem lesz semmi nyitva, és ha a sörözés meg a jó hangulat volt a cél, akkor itt vége is lesz.

2013. aug. 2. 09:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem sok, nektek lehet kevés. De utolsó nap már a sofőrök nem isznak és akár milyen kis falu pár üveg sört minden hol lehet kapni
2013. aug. 2. 10:14
 6/10 anonim ***** válasza:
attól függ mennyit isznak... nekem 1 deci is sok lenne, mert sosem iszom semmilyen alkoholt.
2013. aug. 2. 10:36
 7/10 A kérdező kommentje:
5%-osak a sörök.Vonattal megyünk így a soförökkel nem less baj.Csak nem akarom hogy elsōnap bebasszanak és akkor másnaposan finnyáskodjanak,mert akkor lesz MIT igyak xD.
2013. aug. 2. 10:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyit bírnak a cimborák? Milyen ivók?

mert ha jól számolok, 25 liter sör az 50 korsó sör. Fejenként akkor az kb. 12 korsó sör. Az én férjem és a haverjai pár óra lefogása alatt megisznak ennyit fejenként.....

Meg persze attól is függ, hogy pontosan mennyi időt lesztek ott.

Amúgy mennyi idősek vagytok?

Csak egy kis apró technikai kérdés: lesz működő hűtő azon a nyugis helyen? Most lehet röhögsz, de hidd el, ez egy nagyon lényeges kérdés.

Valamint: esély van rá, hogy bárkit meg "kell" kínálni?

2013. aug. 2. 10:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen lesz hűtő.Senkit nem ismerünk szóval nem hiszem hogy bárkit is meg kellene kínálni,legfeljebb remélem lesznek olyan vendégszerető szomszédok hogy adnak 1-2 l házi pálinkát :)).Lényegében buliban isznak rendesen,de utána el is vannak a másnapossággal,szóval nem tudom hogy fogják ők bírni,mindenesetre nekem nincsenek ilyen problémáim.A korsókkal az a gond hogy gondolom ott csapolják őket és nem nálatok otthon töltitek üvegből.A csapolt sör jóval gyengébb mind az üveges. 17 évesek vagyunk.
2013. aug. 2. 11:46
 10/10 anonim ***** válasza:
nem...tuti nem
2013. aug. 2. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!