Mik azok az ételek, amiket szinte mindenki szeret és nagyon népszerűek, de te utálsz?
nekem pl. a banán, minden, amiben hús vagy más állatdarabka van, és az olajban vagy zsírban sült dolgok. a gyorséttermek a rémálmaim, még odabenn lenni se tudok egy percig se.
egy barátnőm a mandarint utálja, hogy lehet a mandarint utálni?
szerinted melyik kaja túlértékelt?
Nekem a brassói és a rakott krumpli a túlértékelt. Mindenki oda van érte úgy érzem, nekem meg unalmas és fantáziátlan.
Még picit a lecsóval vagyok így, mindenkinek a lecsó a nyári étel, én meg csak megeszem, mert az van, és nem akarom elvenni a kedvét.
Számomra egy ilyen étel, pontosabban sütemény van, ez pedig a zserbó.
Világéletemben utáltam, ki lehetne vele kergetni a világból, egyszerűen nem értem hogy lehet ilyen borzalmas sütit kitalálni...
Mondanom sem kell, nálunk a családban nagy kedvenc, minden nagyobb ünnepen készül 1-2 tálcányi. :)
(Italok közül pedig szintén egy van: a vörösborra még csak ránézni sem bírok évek óta. Persze ez elsősorban egy fiatalkori, rosszul sikerült görbe estéhez köthető...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!