Hol van Budapesten rendszeres ingyenes ételosztás?

# 9/10
Persze simán.Ha van ingyenkonyha a környékede simán menj el.
Vagy menj be az önkormányzathoz meló után osztkérjél száraz élemiszercsomagot .

Naa igen ?
Ilyen jó helyen élsz?
És melyik városban laksz ha megkérdezhetem?

"""Szar a helyzet az országban, de azért nem ennyire... """
Valóban?
Szerintem meg sokkal szarabb a helyzet mint ahogyan te azt gondolod

""7-es! Vidéken lakom, mégcsak nem is megyeszékhelyen, hanem egy kisvárosban. Munka van, az ingyen wifiket egy kezemen NEM tudom megszámolni, és a templomnál legfeljebb félévente mindig van ételosztás. Sz..r a helyzet az országban, de azért nem ennyire"
Hát te h..je vagy.Wifi vel nem lehet jóllakni.Én is vidéki kisvárosba lakom és garantálom neked hogy itt aztán bárki éhend...g..lhet.Itt ugyanis nincs se népkonyha se ingyenkonyha,sem pedig önkormányzati szociális étkeztető. Jó lehet ha csak félévente van felétek ételosztás akkor azis egy jó hely .Ma vidék nyomora tükrözi leginkább az ország helyzetét és állapotát.Akkor ezek szerint te évente csak kétszer eszel?A sok melót amit adnak birod még fizikailag az évi 2 élemiszercsomag mellett?Mindenki számára van munka mi? Milyen? Közmunka 47ezerért? remek Én mindekinek azt javaslom hogy ha már végképp kicsuszott a talaj a lába alól vidéken cs..vezik és nincs egy fillérje se akkor az húzzon fel a fővárosba és próbálja meg a danko utcai fütött utcát ott lehet hogy van száraz élemiszercsomag is.A 9.ik kerületi hajléktalan munkaügyön is biztos van info arrol hogy helyi önkormányzat szociális osztálya hol oszt száraz élelmiszercsomagot.Zuglóban is szokott lenni ételosztás meg a blahán is.De menhely alapitványnál is érdemes érdeklődni mert úgy tudom hogy nekik is vannak szociális kifőzdéik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!