Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi borravalót adtok a...

Mennyi borravalót adtok a pizzafutárnak? Mi szerintetek az optimális?

Figyelt kérdés
2015. aug. 1. 18:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%

A kiskölyök úgy beidegesedett, hogy kitöröltette az összes kommentet!

Borogasd a fejed, hogy ne legyen annyira vörös!

Ja, aludj inkább, mert csörög a pizsamád!

😄

2015. aug. 1. 23:02
 12/29 anonim válasza:
29%

Általánosan elfogadottam mindenhol 15% a borravaló.

Utolsó, te meg miről beszélsz?

Amúgy a kötekedők kommentjeit én is olvastam, és szerintem ti csak provokálni akartátok azt, aki először írt, ő meg partner volt ebben és vitába szállt. Ha az én válaszomba kötnek bele valahol, én nem foglalkozok vele, kár ilyenen mérgelődni, rá kell hagyni a beszólogatókra. Itt mindenki ostoba volt. Az is, aki beszól egy válaszadónak meg az is aki ennyire ugrik rá.

2015. aug. 1. 23:13
 13/29 anonim ***** válasza:
75%

Ezek szerint te is "ostoba" vagy, mert beszólsz a többinek?

Csak megnyugtatlak, te sem vagy magasabb szinten, mint mi.

2015. aug. 1. 23:17
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és gondolom, azért állsz 23%-on, mert ráhagyod a kötekedőkre, és nem szállsz vitába.
2015. aug. 1. 23:23
 15/29 anonim válasza:
18%

Mivaaan? Én ugyan nem szóltam be senkinek, csak leírtam az észrevételem : D Én nem az egyes vagyok, én nem kapom fel rajtatok a vizet, kár a gőzé provokálni.

Még kérdéshez hozzáteszem, hogy nemcsak futároknak, hanem éttermekben, kávézókban és egyéb szolgáltatásoknál, pl. fodrászatban is 15%-ot szokás adni.

2015. aug. 1. 23:27
 16/29 anonim válasza:
18%
Ha kíváncsi vagy, azért vagyok 23%-on, mert a válaszaim nem hasznosak, a kérdések alá általában csak valami vicceset szoktam írni vagy a hasamra ütök és odaírok valamint, mint most az előbb is. :-)
2015. aug. 1. 23:31
 17/29 anonim válasza:
20%
Én is megosztottam veled a titkomat, most te jössz. Én arra lennék kíváncsi, hogy az előbbi esetnél tudatosan hergelted fel az #1-et vagy csak spontán jött.
2015. aug. 1. 23:39
 18/29 anonim ***** válasza:
75%

Eszem ágában sem volt hergelni az elsőt.

Kiírta a válaszában, hogy ő nem ad borravalót, holott ad, csak mint később kiderült, összekeverte a szavak jelentését.

Igaz, valóban azt írtam, hogy bunkóság, ha valaki kifillérezi a fizetnivalót, de ezt általánosságban írtam, erre ő felháborodott.

Mire megint ránéztem a kommentekre, látom, milyen harc folyik. Hát muszáj volt hozzáírnom.

Buta volt, mert nagyon nagy fenekét kerített a dolognak, és saját magát hergelte tovább.

2015. aug. 2. 00:50
 19/29 anonim ***** válasza:
75%

OFF

"szerintem ti csak provokálni akartátok"

Egyáltalán nem, ezek szerint te is ugyanúgy benézted, mint az a sötétség fejedelme. :)

A tipikus női agy... á, kicsit se vesz magára semmit, á, hangyányit se komplikál túl semmit, és még csak véletlenül se gondolja túl a dolgokat :D

Mennyire stresszes lehet az élete...

Na de most már tényleg fejezzük be! :)

2015. aug. 2. 06:15
 20/29 A kérdező kommentje:
Kedves hölgyeim és uraim! Maguk a borravalón is össze tudnak kapni? Én nagyon szeretem magukat ("má' most"). Lubickoljanak baráti ölelésemben és ne egymást tépjék!
2015. aug. 2. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!