Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A rukkolával kapcsolatban?

A rukkolával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Kíváncsi voltam a rukkolára és vettem egy keveset. Megkóstoltam csak úgy nyersen, de nekem nagyon keserű volt úgy magában (olyasmi íze volt, mint a gólyahír szárának, csak nem volt annyira erős). Ilyennek kell lennie?

Aki szereti, hogyan eszi, így nyersen vagy vmilyen dressinggel vagy esetleg konyhai eljárásnak veti alá, mással keveri össze vagy hogy?

2010. márc. 5. 09:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak salátakeverékben ettem és meglepődtem hogy milyen keserű. Szerencsére nem volt benne sok:)
2010. márc. 5. 10:18
 2/3 anonim válasza:
100%
2 paradicsom, egy fél kígyóuborka, egy paprika, 2-3 újhagyma, egy kevés csirkemell felkockázva, pici oliva olajon megpirítva, fokhagymával, kevés szezámmaggal és sózva. a zöldséget apróra vágom, tálba teszem, a rukkolával együtt. ráteszem a meleg csirkét. és az egészre öntök kevés citromlevet, megsózom, borsozom. az olajból is szoktam picit tenni a salira, amiben a csirke sült. ez a citromos íz elveszi a kesernyés ízét a ruccolának, és így szerintem nagyon finom. mi ebédre is szoktunk ilyet enni, friss kiflivel elég kiadós. ill. sajtot tehetsz még bele. én sajnos nem ehetek tejterméket, így kockára vágott tofut morgatok meg lisztben, azt sütöm együtt a hússal, és azt teszek bele sajt helyett. isteni. próbáld ki, hátha így ízleni fog.
2010. márc. 14. 14:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.
2010. márc. 15. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!