Igazából nem értem, minek ezt minden nap háromszor is megkérdezni... Étel ötleteket a receptes oldalakon lehet találni, és már itt is ezerszer leírta tízmillió ember, hogy mit eszik... Semmi értelme naponta újra és újra.
Amúgy pirított gomba, zöldségekkel és savanyúsággal.
Pirított szarvasgomba, galuskával, kaviár mártással és mellé egy üveg Villányi fehér bor.
Na jó most eszem és mivel dél van ez az ebédem. Natúr zabpehely mézzel. :D De lesz husi és rizs is ha neki állok, csak még nincs kedvem. :D 22/f. :D
Most ebédeltem, egy kis fűszeres paradicsomkrémlevest pirított kenyérkockával, utána csak egy szezámmagos szendvicset ettem edámi sajttal, salátával, aszalt paradicsommal.
Vacsorára parmezános szuflé lesz zsályás gombanyársakkal.
Lecsós csirkemáj piros kalif. paprikából (isteni, húsos, édeskés)tarhonyával.
Kicsi húsos füstöltszalonnával indítottam, és két marék barna csiperke is került bele.
Nagyon finom volt, nemrég ebédeltünk.
"Igazából nem értem, minek ezt minden nap háromszor is megkérdezni... Étel ötleteket a receptes oldalakon lehet találni, és már itt is ezerszer leírta tízmillió ember, hogy mit eszik... Semmi értelme naponta újra és újra. "
Dehogy nem van értelme: a receptes oldalakon egyszerüen túl sok minden van egyszerre, ha valakinek éppen nem jut eszébe semmi, akkor nem segít a több ezer recept, mert sem ideje, sem energiája nincs végignézni ezeket. (Föleg, hogy a nagyrésze valamiért nem jöhet számítaáa aznapra)
Ha ITT megkérdezi, akkor sokkal több "hétköznaplós" ötletet kap hasonló helyzetü emberektöl, és az aktuális idöszakra jellemzö(bb) ételeket sorolják fel.
Ma nálunk currys raguleves volt, utána meggyespite.
"Rántott" padlizsán, cukkini, karfiol. Nem tudom, hogyan írjam, pont olyan, mint a rántott, csak az összekevert bunda rá van öntve a sült zöldségkockákra, egyszerűbb és nekünk ugyanolyan jó. Speciel szénhidrátszegény a bunda, de kinek hogy tetszik.
A párom héjában főtt, sült krumplival és paradicsommal ette, én uborkával és paradicsommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!