erős a gyanúm, hogy a te angol nyelvtan tudásodat messze meghaladja a konyhás nénik szakácstudománya
2015. máj. 23. 20:18
2/10 anonim válasza:
Én veszek magnak gyrost vagy szendvicset, a menzát én is utáltam a suliban, pedig nem vagyok finnyás de ott egyszerűen utáltam enni.
20f
2015. máj. 23. 20:23
3/10 anonim válasza:
Nálunk jó volt a menza szerencsére. De már dolgozom, tehát vagy itthon tudok enni, vagy pedig ahol épp a munkám miatt járok napközben, ott eszem valamit. (Kifőzdék, önkiszolgáló éttermek.)
2015. máj. 23. 20:25
4/10 anonim válasza:
Első :DDDDd és mennyire igazad van.
Én a munkahelyemen ebédelek, viszek valamit magammal, de általában szendvicset vagy salátát. Néha rendelünk olasz vagy ázsiai étteremből.
2015. máj. 23. 20:26
5/10 A kérdező kommentje:
mi a bajod? nem vagyok angolos xD
2015. máj. 23. 20:32
6/10 anonim válasza:
remélem, magadra tetováltatod a felhasználónevedet
2015. máj. 23. 20:37
7/10 anonim válasza:
Én a munkahelyemen ebédelek, ott 2 féle ételből lehet választani.
Mindig van leves+második+desszert vagy gyümölcs
Jól főznek, jó hogy tudsz választani, és normális adagokat is adnak, szóval én nem főzök itthon, hanem bent ebédelek.
Ha szabadnapos vagyok, akkor általában rizs sült hússal a menü.
2015. máj. 23. 21:34
8/10 anonim válasza:
2 óra között elszoktam menni étterembe
így 10 percet kések a következő óráról de legalább eszek normális kaját
2015. máj. 24. 02:45
9/10 anonim válasza:
Otthon
2015. máj. 25. 11:01
10/10 anonim válasza:
Én egy konyhás bácsi vagyok. Ez megsérti a szakácsokat. Rengeteget dolgozunk kevés fizetéssel. Szenvedünk,hogy délre meglegyen az ebéd. Egy napig nem bírnád ki. Egész nap gőzben melegben vagyunk és 50-60kg-os dolgokat cipelünk. Kifelejtettem,hogy 6-kor kezdünk és örülünk,hogy ha valaki megeszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!