Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez sok volt egy...

Szerintetek ez sok volt egy napi kajálásnak, vagy pont jó?

Figyelt kérdés

/nem fogyókúrázom, 50kg vagyok, a súlyomat akarom megtartani, bár nem vagyok hízásra hajlamos, mindig vékony fajta voltam/

Reggel: 1 kefir

Délben: Töltött csirkecomb krumplipürével, 1 savanyú uborkával.

Délután: bableves kis kenyérrel.

Este: 1 kis szelet sajtos melegszendvics (csak vajjal és sajttal, ketchuppal)

2015. jún. 29. 19:33
 1/4 A kérdező kommentje:

Egyébként a napi 2 liter víz is megvan, semmi mást nem iszok, ami cukros/édes stb.

Csak vizet iszom.

2015. jún. 29. 19:37
 2/4 Ilona55 válasza:

Simán ehetsz többet, ahogy kívánod.

Hetente csak egyszer mérd a súlyod.

Ne váljék központi témáddá ez, mert könnyen lehetsz anorexiás.

2015. júl. 2. 06:33
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2015. júl. 2. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Te vagy az a szerencsés, aki szerintem ezzel cseszhet el mindent! Ha meg akarod tartani a súlyod, (ami pont tökéletes), akkor felejtsd el a kefírt (hasmenés) és az éhgyomorra alma (savat csinál) marhaságot is! Reggelire egyél tartalmasabbat (ez az egyik legfontosabb étkezés)! Rostos gyümölcslé, minimum 50%-os, zsemle, margarin, jobb minőségű felvágott, hozzá egy darabka paprika vagy paradicsom! Az ebéded működőképes, vacsira viszont javasolnék egy kis tojást, saját készítésű körözöttet és sok zöldséget:paprika, paradicsom, uborka!
2015. júl. 7. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!