Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit reggeliztek ma?

Mit reggeliztek ma?

Figyelt kérdés
És mit esztek a nap hátralévö részében?
2015. jún. 28. 07:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Reggelire sajtos-sonkás szendvicset ettem paradicsommal, uborkával.

Tízóraira ettem egy almát, egy kisebb tál málnát.

Ebédre tegnapi húsleves lesz+rakott krumpli gazdagon.(1kg krumplit, 10 tojás, 1 nagy tejföl, 1 csomag virsli, 1 szál kolbász jól fűszerezve, tetején reszelt füstölt sajt és paradicsom szeletek sütőben arany barnára sütve hozzá kovászos uborka. Sütök krémest is, de azt csak uzsonnára esszük majd meg.

Vacsorára vagy az ebéd maradékát esszük, vagy van pár szelet szárazabb kenyér és abból melegszendvics vagy bundás kenyér lesz, nem tudom még, majd elválik.

2015. jún. 28. 10:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Sört fogok reggelizni
2015. jún. 28. 11:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Sosem reggelizem.

Még nem vagyok éhes (tegnap sokat ettem, de eleve nem szoktam megéhezni 2-3 előtt), mégis vágytam valamire, úgyhogy most pár deka nyers cukkinit ettem balzsamecettel :)

Fogalmam sincs, mit fogok ebédelni, gondolom, tükörtojást, mint szinte mindig az utóbbi hónapokban, amikor nem sült zöldséget eszem.

Tervezek jégkrémet is (főleg tojásból áll, eddig ez a legszimpatikusabb, de még fejlesztem) és sós szezámsütit.

Akárhogyan is, a szokásos 6-8 tojás és egypár deka olajos mag, némi zöldség és kókuszzsír az benne lesz a napban ma is :)

2015. jún. 28. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!