Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit reggeliztek ma?

Mit reggeliztek ma?

Figyelt kérdés
És mi lesz az ebéd, vacsora?
2015. máj. 27. 09:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli csirkesaláta volt, ebédre csirkét eszem grillezett zöldséggel, este valami lightos görög salátát.

Diéta :)

2015. máj. 27. 09:31
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
reggeli: csalántea citrommal, rántotta 1 tojásból,, kevés olajon, benne hagyma, csirkemellsonka, hozzá paradicsom és uborka. szintén diéta:-D
2015. máj. 27. 09:46
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Reggeli: zabpehely, napközben szendvics (dolgozom), aztán délután kínait rendelek. Nincs diéta. :D
2015. máj. 27. 09:48
 4/20 anonim ***** válasza:
67%
A reggeli csokis csiga volt, ebéd még nem tudom, egy rokonnál fogok enni. Vacsorázni nem szoktam.
2015. máj. 27. 10:14
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Rozsos-magvas zsemlét ettem edámi sajttal, aszalt paradicsommal és salátával plusz egy epres joghurtot. A vacsora, ebéd még mem tudom mi lesz.
2015. máj. 27. 10:17
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
ami tegnap ebédről megmaradt. ebédre meg összedobok valami pizzaféleséget.
2015. máj. 27. 10:39
 7/20 schocko ***** válasza:
100%
az első reggeli egy fél szedvics volt fekete teával, a második reggeli a szedvics második fele, 2 sajtos pogácsa egy nagy banán magnézumtablettás itallal, most pedig iszom majd egy kávét, nemsokára kész az ebéd, köretnek a tegnapról maradt rizses, borsós kolbász köretnek, mellé előre bepácolt sertéshússzelet sütve, szerintem kettőt is megeszek, az úgy 400 gramm, s utána törögetni fogok ricát, majd este finom párolt szalonna ajvárral, sajtkrémmel, kolbásszal, zöldhagymával, sajttal, tejjel, utána ismét törögetni fogok...
2015. máj. 27. 11:05
 8/20 schocko ***** válasza:
100%
...és ebédhez és vacsorához is jó sok fehérkenyér pirítósként...
2015. máj. 27. 11:08
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Puffasztott rizst ettem csirkesonkával és egy nagy bögre teával.

(Nem diéta, csak gluténérzékenység és lusta voltam mostanában kenyeret sütni, ahogy valami tartalmasabb reggelit összedobni is.)

Ebédre és vacsorára nincs még tervem.

2015. máj. 27. 11:39
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

gabonapehely tejjel + kávé

ebédre saláta lesz meg szerintem vacsira is, hogy elfogyjon a felbontott zacsi

2015. máj. 27. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!