Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A halat miért nem tartják...

A halat miért nem tartják húsnak sokan?

Figyelt kérdés

2015. jún. 26. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Mert hülyék és/vagy álszentek.
2015. jún. 26. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
Tudjanak mit enni böjtkor. De nagyanyámat nem lehet becsapni, ő halat sem szokott olyankor enni. :)
2015. jún. 26. 13:10
 3/6 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam, hogy ez csak kifogás a hívőknek meg a vegáknak és nem tudományos dolog. pont tegnap láttam tv-ben, hogy anno az újszülött nyuszikat halnak tekintették a nem tudom milyen szerzetesek, így bűnbeesés nélkül ehették...
2015. jún. 26. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
96%

"az újszülött nyuszikat halnak tekintették"

Hoppá. Ez a bigott katolikus egykori ismerősöm véleményét is veri. Ő azt bizonygatta, hogy a kisbárány örül, amikor húsvétkor levágják...

Ami a kérdést illeti, fogalmam sincs. Nekem ugyanúgy hús, mint a többi. Sőt, azt sem vágom, miért kellene jobban vegának tekinteni azt, aki csirkét eszik, mint aki disznót is. A mai emberek néha igen furán gondolkodnak. Nem is értem, miért akarja magát vegának nevezni az, aki húst eszik. Nem az, de amúgy is, miért lenne jó az neki...? No mindegy.

2015. jún. 26. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
31%
mert hidegveru allat
2015. jún. 26. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
2015. jún. 26. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!