Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen állat húsát etted már...

Milyen állat húsát etted már életedben?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Csirke,disznó,galamb,fácán,rénszarvas,szarvas,vaddisznó,őz,halak,rák,marha,nyúl,
2010. márc. 1. 15:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem majdnem ugyanez, de a rénszarvas helyett: birka, kecskebéka, kacsa, liba, pulyka, kagyló, csiga
2010. márc. 1. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Tényleg!A liba,pulyka,kacsa,birka,kagyló kimaradt :)

Meg a polip,a tintahal...

2010. márc. 1. 18:11
 4/7 A kérdező kommentje:
:) Tényleg, a polip.
2010. márc. 1. 18:35
 5/7 anonim válasza:
Nutriából ettem fasírtot,és kolbászt.Semmi különös,édesebb a húsa,mint pl:birka>>>kecske.Valamint Szegeden 1 oszt.étterem kb 22 éve teknősbéka-levest--étlap szerint.Azt nem tudom,"parasztvakítás" volt-e?
2010. márc. 1. 18:35
 6/7 anonim válasza:
Birka kecske őz rénszarvas csiga galamb polip csirke rák kagyló kecskebéka béka comb marha disznó fácán majdnem az összeset........:D
2010. márc. 1. 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Csirke, tyúk, jérce, gyöngytyúk, pulyka, sertés, borjú, marha, birka, szarvas, őz, nyúl, hal, rák, polip, kagyló
2019. máj. 2. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!