Ti szerettek enni? (Többi lent)
19/F
kedvenc kajám: pizza. heti 3-4-szer szoktam rendelni :/
Nagyon is :)
Egy jo medium rare rib-eye steak steakburgonyával és párolt spárgával az abszolút kedvenc. De rengeteg mást is szeretek :)
26/N
Egy hónap nem-evés után általában meghalok, szóval igen, szeretek. Minden kor, minden nem.
Amúgy ha:
- nincs benne túl sok zsír
- cukor
- só
- és döglött amit elémraknak
megeszek én bármit. Macskát, tengerimalacot, tehénagyat...
Nem bánnék némileg több halat enni, de drága.
Jó kérdés, mindig szerettem a hasamat, de ha sosem vagy éhes és étvágyad sincs, akkor kezd funkcionális dologgá válni... Azért jókat eszem így is, a szükséges kalória pedig secperc alatt összejön.
38N, rengeteg kedvenc ételem van, de írom azt, amit jelenleg eszem naponta legalább egyszer:
tükörtojás, magropogós, nyers zöldség.
Vagy amit alapesetben kerülök, mert nem illeszkedik az életmódomba, túl sok szénhidrát jön velük: paradicsomos káposzta, zöldségcurry s van egy tandori masalás borsós, paradicsomos, tojáspörköltes étel, az szuper. Néha persze majd eszem őket, de most nem fontos, a fentebb írt étel átkozottul finom, ha nem is mindig érdekel, csak benyomom és megállapítom, ma is ettem s bevittem a legalapabbakat.
De a sült káposzta/padlizsán/karfiol/cukkini/etc. is kedvenc, s valamiért sokszor akarok palacsintázni is, persze viszonylag szénhidrátszegényen.
Igen, szeretek enni. Jókat, ízeseket, változatosan, nem "magyarosan".
Nő vagyok, a kedvenc ételem a sushi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!