Szeretem a tengeri herkentyűket, és arra gondoltam ha rákot kagylót megeszem, miért ne lehetne rovarokat enni, például: tücsköt csótányt. Elvileg sok fehérje van bennük. Milyen ízük lehet, ki lehet ezeket próbálni?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék nem konyhai csótányra gondoltam, hanem egzotikus csótánya amit állatkereskedésbe lehet venni és mi neveljük fel.2015. jún. 1. 21:21
1/4 anonim válasza:
Természetesen van olyan kultúra, ahol megeszik a tücsköt.
Csótányt nem tudom, de bizonyára nem mérgező, így fald csak nyugodtan!
2/4 anonim válasza:
Sáskát javasoljuk. Kevés olajban megpirítva afrikai szöcske/sáska.
De ha közben vki tud egy spéci fogásokat kínáló ázsiai éttermet, az egyszerűbb.
3/4 anonim válasza:
Ne csótánnyal próbálkozz! Inkább hüllőeleségként árult sáskát vagy szöcskét vegyél. Az ízük elég jellegtelen, de sütve elmegy.
4/4 anonim válasza:
én próbáltam szöcskét. az ízr függ attól, hogy mennyire van fűszerezve. javasolnám, hogy elsőre ne otthon próbáld ki, hanem olyan helyen ahol hozzáértő készíti és ha bejön, akkor lehet kísérletezgetni. (egyébként kicsit az égett falevélhez hasonló a "natúr" sült szöcske íz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!