Milyen angliai ételt, italt vigyek haza?
Angliabol szeretnek valami igazan "angliai" edesseget, etelt, italt hazavinni Magyarorszagra, amit otthon nem lehet kapni.
Mit ajanlotok?
Koszonom!
Az angolok híres tea-ivó nemzet.
Én biztosan különböző féle-fajta tea-füveket várnék ajándékba, ha valaki közvetlen rokonom onnét jönne haza!
Szerintem táblás csokit felejtsd el. Én mindig azt kapok külföldi rokonokról.Nagyon aranyos gesztus meg minden, de azt végülis itthon is lehet kapni elég sok márkát, nem találkoztam még olyan külföldről kapott csokival ami olyan extra lett volna, hogy itthon nem kapható.
Én valami mogyoróvajra, vagy arra az üveges kenhető pillecukorra gondolnék, ha tudsz olyat venni annak szerintem jobban örül az ember, extrább mint egy tábla csoki.
A tea jó ötlet, ha tudsz akkor olyat vegyél amit szoktak inni tejjel.És magyarázd el itthon, hogy hogyan csinálják meg.:) És ha tudsz akkor a fém doboz
Ja oreo kekszet is kaptam már német rokonaimtól.:D nem akartam mondani, hogy itthon is lehet kapni.Szóval nézz utána legalább neten, hogy itthon lehet -e kapni azt a márkát.
De szerintem lehet más szuvenírben is gondolkozni, pl ha van fiatalabb lány rokonod akkor neki valami ruhát, olyat ami itthon nem kapható, tehát nem H&M-re gondolok.
Úgy tudom, hogy sok helyen pl buszon vannak ingyen kirakva térképek.Ha még mindig így van, akkor pl azokba csomagolhatsz így még Angliásabb lenne.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!