1 egész napos tűzőnapos kerékpártúrára milyen ételeket vigyek amik ehetőek maradnak 3 óra kánikula után is?
Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 12:37
11/12 anonim válasza:
A védőgázas csomagolású szendvicsek (pl. Khell foodos), tutira kíbírja a napon, és nem romlik meg. Igaz, nem túl olcsó.
12/12 anonim válasza:
Főtt tojás. Ugyebár normális hőmérsékleten elég sok napig nem romlik meg, de túrán, melegben is elvan az első napon vagy legalább annak az első felében.
Én vittem már nyári motoros túrára több napra is ételt, nem volt nehéz, olajos mag, zsemle (nekem olajos magból volt az is s gyakran sajt volt belekeverve, szendvicset sosem csinálok), aszalt gyümölcs... 4 nap után már csak a vastartalék volt meg, tisztított van őrölt dióval elkeverve, szuper, de persze zsíros, pont azért fér el kis helyen rengeteg kalória. Sokmindenhez lehet enni, kenyér, banán, gyümölcs.
Sok húsféle sem romlik meg olyan hamar. Egy napot nagyon könnyű megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!