Semmilyen tápanyag nem hiányzik :) De ha szerinted igen, mondj egyet.
Amúgy nekem tökmindegy, divat-e, nem fogok glutént enni, csak mert egyesek szerint az kell. A testem jelzéseire hallgatok, ezért is kerültem véletlenül közel a paleóhoz. Nem tartom be vakon, zöldborsót pl. eszem, jó cucc.
Nem tudom, mik a fejlettebb országok, nyugaton is dívik a paleo. Bár én ketogénben vagyok jobban otthon s az nyugaton nem annyira forr egybe a paleóval, mint itthon. Valamiért a magyar ketósok gyakran paleóznak is.
Nekem teljesen mindegy, létezik-e ez az irányzat, glutén-, laktóz- és normál cukormentesen akkor is lehet enni, ha senki sem "találja ki" :) Persze a paleo több mindent tilt, bár az is igaz, hogy sokféle paleo van.
A nagy büdös francokat dívik "nyugaton" a paleo. Tudod hol dívik? Amerikában, ahol a hamburger, a hotdog és minden más egészségtelen szar is, ahol mindig valami aktuális divathullám határozza meg az étkezést, mindennemű tekintet nélkül arra, hogy az egészséges-e, ahol minden agyatlan népbutítást elhisznek...akárcsak Magyarországon.
Európában a legtöbb helyen maximum hülyén néznek rád, ha beközlöd, hogy paleózol, vagy meg megkérdik, hogy azt eszik vagy isszák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!