Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A paleo fagyi hízlal?

A paleo fagyi hízlal?

Figyelt kérdés
ma megettem kb 5-6 gombócnak megfelelő paleo fagyit (karamellás kekszeset) ez kb. mennyi kalória lehetett? Mivel ugye nincs benne se tejszín,se cukor, ezéert gondolom csak nem lehet olyan sok..
2014. aug. 22. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A karamella miből van? :-D
2014. aug. 22. 17:01
 2/5 A kérdező kommentje:
kókusztejből meg mandula is van benne (keksz része)
2014. aug. 22. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Sok zsír van benne, gondolom. A karamella pedig szénhidrátot jelent, mintha az eritritet nem lehetne karamellizálni...

5-6 gombóc biztos nem kevés kalória, hacsak nem nagyon vizesen készült (de lövésem sincs, mennyi, nem is lehet, ha én csinálnék egyet, azt se tudnám kiszámítani, mert sose tudom, hogy a kókusztej kalóriatartalma mennyi, az enyémé tuti sok, mert zsíros és édes, a kókuszmaradvány pedig nem). De ha kevés kalória van benne, akkor elég ízetlen lehet, főleg, hogy nem gyümölcsös. Ha jó és finoman zsíros (ezt nem tuti, hogy megérzed, nekem valószínűleg menne), akkor nem lightos cucc.

2014. aug. 23. 00:34
 4/5 anonim ***** válasza:
37%
Paleo fagyi :D szóval akkor az ősember evett ilyet is...OMG.
2014. aug. 23. 01:03
 5/5 anonim ***** válasza:
#4: Bár valószínűleg felesleges leírnom: A paleo elveknek megfelelő fagyi. A paleósok zömét szerintem kicsit sem érdekli, mit evett az ősember, az tuti, hogy teljesen mást, mint mi. Nem is voltak nemesített gyümölcsök, pedig azok még egész természetes alapanyagok... Senki nem eszik úgy, mint az ősember, nem is tudna s valószínűleg nem is tenne jót, ha egész télen nem enne semmilyen zöldséget (ami szintén nemesített és sokszor vegyszerezett, ami nem jó, de nem mindenki tud mindig biót enni)... Én utálnám, az tuti.
2014. aug. 23. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!