Mi a véleményetek az Update ételekről?
Jó üzlet. Norbinak.
Nekem speciel nincs kidobni való pénzem, az update kaják meg aranyáron vannak. Inkább kevesebbet eszem, és sportolok!
Intervallum edzés minden nap,mellette street workout(önsúlyos edzés).
Lisztes kaják mind felejtsd el,húsok mehetnek mellé rizs,bab,lencse,saláták,tojás,túró.Napi ötszöri étkezés,és nem Colaval leöblíteni a kaját,hanem víz.
Ettől lepörögnek a kilóid gyorsan.
Én két hónap alatt 11 kilót fogytam és szépen megnőttek az izmaim,mondjuk nekem a genetikám is jó.És túl is fogytam magam.
Ez nem tetszett a menyasszonyomnak ezért vissza kellett szednem pár kilót.:-)
Norbi az update-el azokra alapoz, akik úgy akarnak lefogyni, hogy közben nem mondanak le semmiről (pl ugyanúgy kétpofára zabálják a kenyeret, mogyorókrémet stb), csak ugye ennek ára van, mert ezek a kaják drágák.
Ha le szeretnél fogyni, akkor ne egyél kenyeret, tésztát, cukros dolgokat, krumpliból is keveset. A kaja adag inkább legyen kisebb és többször fogyaszd, + mellette edzeni kell valamit. Erre viszont a Norbi meg a lófejű Réka DVD-i jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!