Angliában élők: melyik boltokban vásároltok és miért?
persze, hogy puhább, mert azok az állatok elvannak sorvadva
köszönöm a választ neked is
Mi leginkabb a helyi piacrol vasarolunk zoldseget-gyumolcsot, sokkal jobb aron adnak mindent, mint a boltokban. Mi tobb, minosegileg is kiemelkedoek. Mivel vegan vagyok, fokent ezekbol "gazdalkodom", a tobbi szukseges termeket Aldiban, Lidlben vagy ASDA-ban szoktuk megvasarolni. Az utobbiba erdemes estefele benezni, mert hihetetlen nagy learazasok szoktak lenni a peksegben es a zoldsegpultnal, hogy ki tudjak arulni a "maradekot". Aki szinten vegan, annak jo tudni, hogy a szojatej es a hummus az Aldiban a legolcsobb es igen jo minosegu.
A Morrisons, Sainsbury's, Waitrose es a Spar dragak. A Tesco elmegy.
Tesco, Sainsbury's, M&S, ritkán Iceland. Magyar meg lengyel boltokba nem járok, mert drágák, és nálam különben sem élet-halál kérdés, hogy olyat vegyek, mint otthon. Én kifejezetten élvezem az itteni ételeket és alapanyagokat, nem akarok úúúúgy élni, mint Magyarországon, ha egyszer itt vagyok.
Tesco és Sainbury's-ról főleg tejtermékekről nyilatkozni, szerintem megérik az árukat, és elég jók is. A M&S kicsit drága, de ott inkább csokoládét és sört veszek, mint élelmiszert, amit máshol meg tudok venni olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!