Angliában élők: melyik boltokban vásároltok és miért?
köszönöm
ezt a riverfordot már én is néztem, tényleg olyan jók a terményeik? azt tudom, hogy organikusak, de az ízük is jó?
riverfoodtól rendeltem már, nem rossz, de túlárazottak a termékek, annyit nem ér, amennyibe kerül.
1 egész csirke cca. 14 font. boltban 4-6 font. kétszer annyit nem ér, hogy bio. szerintem.
380 g csirkemell - 11 font. komolyan mondom, annyiért már marhahúst veszek a boltban, sőt a piacon is 14-16 font kilója a normális marhának, csirkemellet meg Lidlben 6-8 font/KILÓ, nem pedig 40 deka. Lehet jönni a bio maszlaggal, de erre itt sem vevők, az emberek itt sem a pénztárcájuk ellenségei.
utolsó ezt rosszul látod, szerintem aki tudatosan él és megengedheti magának annak igen is, hogy belefér
el sem tudod képzelni mi minden van abban a zöldségben/gyümölcsben amit a boltban veszel, illetve, hogy mi nincs (kevesebb tápanyag, vitamin)
a húsról nem is beszélve: rendes körülmények között tartott, jól táplált és nem pedig antibiotikummal telenyomott állatok, akik egy helyben állnak egész nap..
plusz ezzel a kistermelőket támogatod, nem a multikat
pl. abból a pénzből amit szemét kajára (pl nasira) költenek az emberek, máris sokat tehetnének magukért
persze a döntés a tiéd, etesd magad azzal amivel akarod, netán a gyerekeid, akiknek még önálló akarata nincs, hogy eldöntsék mi a jó nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!