Mit csinaljak a hussal? Meddig lesz jo?
Figyelt kérdés
Tegnap delutan vettem ki a fagyasztobol, a hutoben olvasztottam ki, reggelre (pontosabban olyan 10 korul neztem) kiolvadt. Ugy alakult, hogy ma nem kell megcsinalnom. Most bepaniroztam (ugye be is soztam), becsomagoltam alufoliaba, es a huto hatuljaba tettem. Szerintetek ha csak holnap csinalom meg (ebedre), akkor mar nem lesz jo? Lehet azt tudni, hogy mar mikor nem erdemes megcsinalni (pl.: szag alapjan?) Ti mit tennetek a helyemben? (sertescomb)2015. ápr. 5. 18:40
1/5 anonim válasza:
Ha bepaniroztad, akkor vagy süsd ki most, vagy tedd (egyenként fóliába csomagolva a fagyasztóba és akkor süsd, amikor akarod. Ha bepanírozva áll a hütöben, akkor nagy valoszínüséggel megromlik.
2/5 A kérdező kommentje:
Gyorsan kisutottem. Biztos, hogy marad holnapra is. Nincs valami otleted arra, hogy holnap hogyan frissiccsem fel egy kicsit a mar kirantott hust? (pl.: ha beteszem egy kicsit sutobe?)
2015. ápr. 5. 20:13
3/5 anonim válasza:
Ha nem sütötted túl sötétre akkor süsd át holnap úgy, mintha akkor sütnéd.
Ha nem akarod sötétebbre, akkor sütöben 100 fokon fel tudod forrósítani.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitsegedet, ez most tenyleg nagyon hasznos volt!:)
2015. ápr. 5. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!