Mit főztél ma és holnap mit fogsz?
Figyelt kérdés
Én ma zöldborsólevest csináltam és grízes tésztát...de holnapra semmi ötletem nincs.Nálatok mi a helyzet?2010. febr. 17. 12:19
41/47 anonim válasza:
Ma anya káposztás tésztát főzött. Nem tudom, hogy holnap mit fog, a főzéssel ő is bajban van, nem tudja hogy mit :D
42/47 anonim válasza:
Ma:kuszkusz
holnap:sült pulykamell,sültkrumpli,saláta
Èn minden nap fözök,de csak egy fogást.
43/47 anonim válasza:
Ma túrógombóc és gyümölcsleves volt.Mi is böjtölünk.Ma van hamvazószerda,a nagyböjt kezdete,és nálunk ez böjti nap.
Holnap zöldborsóleves,fasírozott lesz kelkáposztafőzelékkel.
Én nem főzök mindennap,de ha főzök,akkor több adagot,és lefagyasztom.Így ha nincs időm főzni,vagy véletlen vendég jön,akkor csak ki kell melegíteni.Legfeljebb ha krumplit vagy főzelkéket akarok körítésnek,azt kell frissen főznöm.
45/47 A kérdező kommentje:
Nyami-nyami...
2010. febr. 18. 08:18
47/47 anonim válasza:
karalábé leves,zöldborsófőzelék,tükörtojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!