Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit főztél ma és holnap mit...

Mit főztél ma és holnap mit fogsz?

Figyelt kérdés
Én ma zöldborsólevest csináltam és grízes tésztát...de holnapra semmi ötletem nincs.Nálatok mi a helyzet?
2010. febr. 17. 12:19
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Én még nem készítettem ezt a fajta ételt,de anyóséknál már ettem és fini:)
2010. febr. 17. 12:58
 32/47 A kérdező kommentje:

Ja...tényleg vicces lett volna:)

Még így sem kapsz kedvet jobban a főzésre,ha látod,hogy a szomszédasszony túlbuzog a konyhában??HIHI

2010. febr. 17. 13:00
 33/47 anonim ***** válasza:
:)) Nem, kedvet nem kapok a főzéshez tőle, de azért megnyugtat, hogy látom, ő is itthon van és tesz-vesz :)) Én inkább ki és bepakolom a ruhásszekrényt (a gyerekkel együtt) naponta! :)))
2010. febr. 17. 13:01
 34/47 anonim ***** válasza:

Igen nagyon komplikált így az életünk az allergia miatt.

Egy kicsit fényezem magam. Szóval főzni én se szeretek, de mind ezt egyedül nevelem őket és mellette melózok úgy kell megoldani. A fő komplikációt az okozza, hogy így nem túl változatos a menűje, bár próbálom variálni és az, hogy sokat jobban kívánja a többiek ebédjét, mint a sajátját.

2010. febr. 17. 13:01
 35/47 A kérdező kommentje:
Ó...sajnálom,nagyon nehéz lehet neked egyedül megbírkózni ezzel a feladattal...:(Igen,a gyerekeknek mindig az kell,amit a másik is eszik.Ezértis le a kalappal előtted!Nem sokmindenki lenne erre képes...kitartást nektek...ha nagyobbacska lesz,talán egy kicsit könyebb lesz neki...és pontosabban mire is allergiás?
2010. febr. 17. 13:04
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válaszolva:

lencseleves, tojáspörkölt rizzsel lesz holnap.(húsmentesen)

2010. febr. 17. 13:05
 37/47 A kérdező kommentje:
Ruhásszekrény pakolás??Nem kis feladat...:)De a gyerekek biztos élvezik...
2010. febr. 17. 13:05
 38/47 anonim ***** válasza:

Sajnos ő az egyik legrosszabb fajtáját fogta ki abból a szempontból, hogy minden alapanyagra, amit fel kell használni a főzéshez: tej, tojás, hal, búza, szója, zeller.

Viszont a jobbik fajtája olyan szempontból, hogy kinőheti, szemben esetleg a lisztérzékeny gyerekekkel szemben.

2010. febr. 17. 13:08
 39/47 A kérdező kommentje:
Reméljük,hogy tényleg kinövi idővel...addigis kitartást
2010. febr. 17. 13:19
 40/47 anonim ***** válasza:
Köszi, hát jobb hiján kitartunk!
2010. febr. 17. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!