Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit főztél ma és holnap mit...

Mit főztél ma és holnap mit fogsz?

Figyelt kérdés
Én ma zöldborsólevest csináltam és grízes tésztát...de holnapra semmi ötletem nincs.Nálatok mi a helyzet?
2010. febr. 17. 12:19
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Már egy jó ideje böjt van az országban...nem?

Paradicsomleves rizsfelfújt?(sóskás vagyok):)))

2010. febr. 17. 12:45
 22/47 A kérdező kommentje:

Imádom a rántott gombát....meg a sajtgolyót....:):)

Azt most megenném,pedig nemrég ebédeltem!

2010. febr. 17. 12:45
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam mindennap főzni csak max köreteket. Nekem a kislányom ételallergiás, így neki mindennap főtt kaját viszek az oviba. Ma krumplifőzeléket és sült virslit vittünk. A többieknek viszont töltött csirkecomb és sárgarépás rízs volt az ebéd. A vacsoránk az spagetti lesz a lánynak, a fiúnak meg nekem meg mákostészta. Holnap viszont még nem tudom mi lesz, de valószínűleg rízseshús savanyúsággal és húsleves előtte.

Na ez elég bő lett. Remélem adtam tippet.

2010. febr. 17. 12:47
 24/47 A kérdező kommentje:

Kedves sóskás...ez a menü sokkal jobb,főleg a rizskó...nagy kedvenc...és egy jó ötlet...talán holnap vendég lesz ez nálunk...:)

Bizony...az ország nagy böjt elé néz...:(

25/47 anonim ***** válasza:
100%
Tejszínes uborkás csirkét csináltam penne tésztával, sütöttem hájast, holnap meg főzelék lesz valami hússal, vagy kolbásszal. Majd még kitalálom a feltétet.
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, ja és a holnapra kigondolt ebédet még meló után kell megfőznöm, mert ez viszont nincs a hűtőben.
2010. febr. 17. 12:48
 27/47 A kérdező kommentje:

Szegény kislány...Akkor megnehezíti a mindennapjaitokat ez a betegség.Akkor nálad is többször rotyog egy nap a fazék:)

Nem semmi minden nap kaját vinni az oviba...le a kalappal előtted...

2010. febr. 17. 12:49
 28/47 A kérdező kommentje:
A tejszínes uborkás csirke az,amelyikbe ecetes uborkát karikázunk?
2010. febr. 17. 12:52
 29/47 anonim ***** válasza:
54%
Aha.
2010. febr. 17. 12:56
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
Azért kérdeztem, h zuglói vagy-e, mert én az vagyok, és a velünk szemben lévő házban (átlátunk, mert nincs függöny), van egy anyuka, 3 és 5 évesek a lányai, és a csaj állandóan a konyhában tesz-vesz. :) Mekkora poén lett volna, ha írom, hogy én vagyok a szembeszomszédod! :) (aki nem szeret főzni) :)
2010. febr. 17. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!