Hol tanulhatok meg egyszerűbb ételeket főzni?
Szerintem jobban jársz, ha a you tube-on megkeresed azt az ételt, amit fözni akarsz. Ugyanis gyakorlatilag mindentröl van videó és akkor a legegyszerübb megtanulni, ha látod azt, hogy hogyan készíti el valaki.
Adott esetben meg tudod többször nézni, egyes részleteket újrajátszatni.
Igan, amit a 3-as írt az is jó, szerintem is jobb, mint egy tanfolyamon kapkodva utánozni amit mutatnak, mert itt többször megnézheted, tele van ilyenekkel a youtube:
A "minek ehhez könyvet vásárolni" kérdés nem beemelhető számomra.
Ahogyan az sem komplikált, hogy ha valaki, (s hetven környékén sokan vannak így!!!) esetleg pc-vel rendelkezik, az tipikusan nem a konyhában van. Főzés közben (!) pedig nem tud berohangálni percenként a szobába, ha segítségre van szüksége. Például.
Meg az se nagy baj, ha a szakácskönyvre kicsit ráfröccsen a paradicsomleves, míg egyéb eszköz esetében ... stb.
Köszönöm szépen a válaszokat. Nem leptek meg, hisz a net is tele van receptekkel, a TV-ben is van egy csomó főzőműsor. Mindezek nekem is eszembe jutottak. Akár házhoz is szállítják a kaját, nem is túl drágán, de akkor, abban az időben, amikor hozzák otthon kell lenni.
Én azért tettem fel így a kérdést, mert azt képzeltem, hogy hasonszőrűek társaságában lehetek, akikkel egy ponton azonos az érdeklődésünk, és amellett, hogy tanulunk, még barátságok is kötődhetnek.
De, minden válaszolónak köszönöm a segítő szándékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!