Csak én nem vagyok ilyen úri étkű?
Figyelt kérdés
néztem, ma egy Valentin napi vacsora menüt, két főnek 10 ezer, és még nem is enném meg
nekem egy rántott hús krumplipüré tökéletesen megfelel királyi fogásnak is
2015. febr. 14. 16:18
1/7 anonim válasza:
Te nem "úri étkü" vagy, hanem igénytelen, akinek csak a rántotthús a kaja.
3/7 anonim válasza:
Te nem is tudod mit jelent az, hogy úri étkű!
4/7 anonim válasza:
Csak azt áruld már el, hogy mi az úri egy francos rántott húson? Mert ha ez ennyire előkelő, akkor mi fene nagy urak vagyunk, mert elég sokszor eszünk rántott húst. :D
5/7 anonim válasza:
Nem értitek? Azt mondja, hogy nem úriétkű, mert ami másnak úri étek, neki nem kell.
Inkább beéri házias ételekkel, ami számára felér egy úri menüsorral :) :)
6/7 anonim válasza:
könnyű dolga lesz annak, aki főz rád :)
7/7 anonim válasza:
most komolyan az van lepontozva akinek sikerült értelmeznie a kérdést? hát milyen degeneráltak vannak itt?! megkéne tanulni szöveget értelmezni mielőtt válaszolnátok....
csak hogy ne legyen off: én se vagyok úri étkű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!