Nagy étkű vagy?
Naggyon főleg azért mert versenysportoló és rengeteget edzek,gondolom :D
15/L
Attól függ. Valamikor alig eszek egy nap, vagy valamikor egy hétig is, főleg ha nagy meleg van. Viszont van olyan hét, amikor naponta egyszer eszek,-reggeltől-estig. :D Na jó,nem szó szerint, de kb. 2 óránként eszek és rengeteget. Nem tudom mivel összefüggésbe hozni, csak úgy jön. Szerencsére nem vagyok hízékony, tehát akkor eszek amikor akarok, és azt amit akarok. Korlátlan mennyiségben.
21/L
de hogy csinálod?????
hogy a kérdésre is válaszoljak,nem, nem vagyok,de imádok rágni:D
Változó.
Van amikor alig eszek(főleg ha beteg vagyok),van amikor sokat eszek.Általában akkor eszek sokat amikor megjön.Akkor pár napig,utána meg észbe kapok h úristen el fogok hízni és utána meg visszafogom magam:D
14/L
én kis étkű vagyok
de az a kicsit amit megeszem,meglátszik rajtam
Szia!
Nem vagyok nagyétkű, amolyan átlagos... na jó, most mennem kell a 3 rántotthusimat meg a franciasalis rizst az epertortával bevágni :)
nálam vannak olyan időszakok amikor nagyon durván, szinte nem tudok jóllakni, szinültig tömöm magam vmi jó laktatóval, 1 óra múlva már korog a gyomrom:D, de ez mindig csk pár napos, de egyébként is elég jól bírok enni, pedig elég vékony vok (65 kg).
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!