Ha csak náthás a kisfiam, ja meg biztos fáj a torka, mert kicsit étvágytalan, mindig nagy étkü volt. Ezzel el kell vinni orvoshoz? Láza nincs,1 éves
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 20:20
1/4 anonim válasza:
Ha van otthon rá valami receptnélküli, akkor abbol adnék neki, amig láza nincs szerintem nincs nagyobb baj. jobbulást!!!
2/4 anonim válasza:
Vigyed és ne hagyd magad.Ezt azért mondom, mert én amikor ugyan ilyen tünetekkel vittem a kisfiam orvoshoz, miután mondtam hogy láza nincs rá se nézet.Bedühödtem azonnal át jelentkeztem másik dokihoz, és kiderült hogy garat gyulladása van.Nem akarlak megijeszteni, remélem nálatok semmi ilyen gond nincs, de én úgy gondolom jobb félni mint megijedni.
3/4 anonim válasza:
Én nem akarlak megijeszteni, de a fiamnak is ugyanezek a tünetei voltak, aztán lett belőle egy szép kis tüdőgyulladás. Először én sem vittem dokihoz, mondván az otthoni szerek is segítenek, aztán csak nem javult és tessék, tüdőgyuszi. Láza neki sem volt. Én úgy vagyok vele, hogy inkább egy + út a dokihoz, mint hogy nagy legyen a baj a végén.
4/4 anonim válasza:
Fiam is így volt, nem volt lázas,kedve is jó volt, de én kihívtam a dokit, kicsit gennyes volt a torka, pedig köptetőt már adtam neki, de kapott antibiotikumot meg prebiotikumot már másnap jobban volt. Sokszor szívtam az orrát, gyorsan kitisztult és meggyógyult. Szerintem vidd el amíg komoly baja nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!